Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت نامطلوب مراکز فرهنگی در استان، گفت: کار بازسازی سینما فرهنگ اراک که آغاز شده بود، به دلیل عدم تمایل مالکان آن متوقف شد و امروز این سینما کاملا تعطیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ 21 شهریور ماه به عنوان روز ملی سینما نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مرکزی که به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته می شود از حیث داشتن سالن های سینما و به طور کلی در مسائل فرهنگی و هنری وضعیت مطلوبی ندارد. برای اطلاع از آخرین وضعیت سینماها و مراکز فرهنگی هنری استان با حجت الاسلام عباس دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفتگو کردیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت سینماهای استان، گفت: استان مرکزی از ۱۱ مجتمع فرهنگی هنری، ۵ نگارخانه، ۵سالن سینما و سالن تئاتر برخوردار است که در این زمینه با کمبود روبه رو هستیم و وضعیت خوبی نداریم.

سینما فرهنگ اراک کاملا تعطیل و بازسازی آن متوقف شد

وی در خصوص آخرین وضعیت سینما فرهنگ اراک که قرار بود بازسازی شود، افزود: متاسفانه علیرغم اراده ای که در ارشاد اسلامی و استانداری مرکزی جهت همکاری برای بازسازی این سینمای قدیمی در اراک بود، ولی مالکان سینما که در خارج از کشور هستند، رغبتی برای این کار نشان ندادند و با اینکه کار بازسازی آغاز شده بود، ولی متوقف شد و در حال حاضر در وضعیت تعطیلی کامل قرار دارد.

دانشی ادامه داد: برای بازسازی این مجموعه فرهنگی جلسات متعددی هم با مسئولین از جمله نمایندگان مجلس، فرماندار اراک، شهردار اراک و معاون استاندار برگزار کردیم و بازدیدی هم از این سینما داشتند ولی مالک سینما به دلایل مسائل مالی و اقتصادی حاضر به همکاری نشد. البته مدیر سینما که از طرف مالکین در اینجا حضور دارد علاقه مند به بازسازی سینما هست ولی ظاهرا موفق به جلب حمایت مالکان سینما نشد و امروز سینما کاملا تعطیل است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص وضعیت پردیس سینمایی ساوه با اشاره به شروع پروژه، گفت: این پروژه که به تازگی کار آغاز ساخت آن آغاز شده بناست تا سال دیگر بخش اعظمی از آن به انجام برسد که با ساخت آن ساوه از 3سالن نمایش بهره مند می شود.

تالار مرکزی اراک تا قبل از پایان دولت با یک سالن افتتاح خواهد شد

وی با اشاره به آخرین وضعیت تالار مرکزی اراک، گفت: البته این تالار سالن سینما ندارد ولی دو سالن بزرگ موسیقی و تئاتر دارد. در کنار آن، این مجموعه از پلاتو های تئاتر، کارگاه های هنر های نمایشی و تجسمی، گالری، کتابخانه، رستوران، کافی شاپ و سالن مطالعه برخوردار است. البته در طرح اولیه این مجموعه، پلاتو تئاتر (محل تمرین بازیگران تئاتر) برای آن تدارک دیده نشده بود که در اصلاح نقشه، این مکان را به آن اضافه کردیم.

دانشی با اشاره به تصویب 10میلیارد تومان بودجه برای تکمیل این مجموعه فرهنگی، گفت: در صورت تخصیص این مقدار که برایش رایزنی هایی صورت داده ایم شاهد پیشرفت پروژه خواهیم بود. قرار است به زودی مناقصه ای هم برای تکمیل و تجهیز یکی از سالن های اصلی آن(موسیقی یا آمفی تئاتر) انجام شود که امیدواریم تا پایان سال 99 یا اوایل سال 1400 این مجموعه را با یک سالن به بهره برداری برسانیم. در حال حاضر به غیر از دو سالن اصلی، مابقی مجموعه بیش از 95درصد پیشرفت فیزیکی دارد ولی برای تکمیل و تجهیز دو سالن اصلی آن نیاز به بستن قرارداد است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از اهالی فرهنگ و هنر درخواست داریم تا با سرمایه گذاری در ساخت سینما، به گسترش این هنر در استان مرکزی کمک کنند. همینجا هم متعهد می شویم در صورت ورود بخش خصوصی جهت ساخت سینما، دبیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی کمک خواهند کرد تا هزینه تجهیزات فنی سینما که چیزی حدود 30درصد هزینه را در بر می گیرد، به صورت بلاعوض پرداخت کنند. همچنین از شهرداری ها و شورای شهرهای استان هم می خواهیم همانند شهرداری ساوه پیش قدم شوند و در راستای ارتقا فرهنگ و هنر استان قدم بردارند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما فرهنگ اراک آخرین وضعیت استان مرکزی کاملا تعطیل متوقف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!

تقابل بالانشینان لیگ برتر نمایی کامل از فوتبال ایران است که در بسیاری از مسابقات لیگ نه تنها بار فنی ندارد بلکه در ابعاد فرهنگی هم دچار چالشی جدی است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، دومین روز  از هفته بیست و پنجم لیگ برتر تنها 87 روز با مسابقه نیمه نهایی ایران و قطر در جام ملت‌های آسیا فاصله داشت. 4 تیم بالانشین لیگ برتر ایران که یا مدعی قهرمانی‌اند یا کسب سهمیه، عایدی جز صفر - صفر و حواشی پررنگ نداشتند. دو مسابقه تراکتور - استقلال و پرسپولیس - سپاهان به لحاظ فنی موضوع قابل اشاره‌ای نداشت و کمتر کارشناسی می‌تواند درباره مسائل تاکتیکی این 2 دیدار اظهار نظری داشته باشد.

تیم‌های بالانشین لیگ برتر ایران، به جای ارائه بازی هجومی، تعریف نقشه‌های مختلف برای گلزنی و استفاده از پتانسیل بازیکنان ترجیح دادند احتیاط کامل را در دستور کار قرار دهند. اگر چه حساسیت بالاست اما واقعاً دلیل نمی‌شود که در 180 دقیقه چند صحنه خطرناک هم روی دروازه‌ها خلق نشود. همین موضوع باعث شد برخی کارشناسان تقابل تیم‌های رده بالای ایران را بازی ترسوها خطاب کنند. این در حالی است که هواداران با هزار امید و آرزو و صرف هزینه برای تماشای بازی زیبا راهی ورزشگاه شدند؛ غافل از اینکه همانند مجموعه تهی در ریاضیات، خبری از فوتبال زیبا نبود.

شاید قشنگ‌ترین نقد درون خانوادگی فوتبال را محرم نویدکیا نسبت به کیفیت پایین بازی‌های لیگ برتری داشت که گفته بود: «فکر می‌کنم دنیای تساوی‌ها و صفر - صفرها تمام شده است. ما شاید الان معتقدیم که در کشورمان جواب می‌دهد و نبازیم طوری نیست، ولی برای مثال در دنیا ژاوی را برای نتایج و پیروزی‌های یک صفر تحت فشار قرار می‌دهند، چرا که با فلسفه بارسلونا دیگر همخوانی ندارد. به همین دلیل در دنیا برای فوتبالی پول خرج می‌کنند که مردم لذت ببرند. فوتبالی که بِکش بِکش باشد و صفر - صفر، مردم برای آن پول هزینه نمی‌کنند.»

با این اوصاف باید گفت از خروجی فوتبالی که بازیکن بیشتر از مسابقه، حواسش به جار و جنجال باشد، بازیکن ملی‌پوش یا لژیونر به ندرت خارج می‌شود. این یک اصل مهم است که ترسوها جایی در فوتبال روز دنیا ندارند و به آنها جام نمی‌دهند. نمونه قابل بیان دستاورد عملی بازی ترسوها، تقابل نمایندگان کشورمان مقابل رقبای عربستانی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا بود که به دلیل برخی باورهای غلط از پیش بازنده شدیم. این در حالی است که  العین امارات با رقم و هزینه‌ای نسبتاً معقول مقابل دو غول عربستانی سربلند از زمین خارج شد.  

مشکل لیگ برتر ایران اما تنها مختص به مسائل فنی نیست. سبک بازی ترسوها به دلیل اینکه در زمین مسابقه جذابیتی ندارد، نیازمند جار و جنجال و حواشی خود ساخته  است. با این اوصاف به سکوها هم تنش و خشونت تزریق می‌شود. در چنین حالتی شاهد رفتارهای بسیار زشتی از هواداران هر دو تیم پرسپولیس و سپاهان بودیم؛ خشونت عیان و فرهنگ رفتاری نامناسبی که باعث جابه جایی سکوی بانوان هوادار شد. بدترین آن پیرمرد سپاهانی و بی‌ادبی بود که توهین زشتی به بانوان هوادار کرد و البته از سوی کمیته انضباطی 10 سال محروم شد، محرومیتی که باید دید با توجه به مشکلات فراوانی که در کنترل و ورود تماشاگران به ورزشگاه وجود دارد، چگونه اعمال می‌شود.

هوادار خاطی سپاهان 10 سال محروم شد

شادروان پرویز دهداری معلم اخلاق فوتبال ایران اگر در قید حیات بود، قطعاً بخش زیادی از لیست تیم ملی را تغییر می‌داد. چرا که برخی بازیکنان ملی پوش قبل و حین برگزاری مسابقات آتش‌بیار معرکه شدند.

میزان حواشی در 2 بازی به حدی بود که در روزهای بعد از برگزاری مسابقه، بخشی از سؤالات خبرنگاران و توجه افکار عمومی به این مسئله اختصاص دارد و کمیته انضباطی دائماً در حال احضار افراد مختلف با این مسابقات است. عجیب‌تر اینکه مربیان 4 تیم بالانشین کشور از هواداران بابت نمایش بی‌کیفیت فنی تیمشان عذرخواهی هم نکردند.

5 هفته دیگر تا پایان لیگ برتر باقی مانده و هر چه رو به جلوتر برویم میزان حساسیت مسابقات بالاتر می‌رود. اگر قرار باشد مسائل فنی - فرهنگی لیگ برتر دستخوش تغییرات نشود، بزرگترین بازنده، فوتبال ملی ایران است.

در واقع گاهی اوقات ناچاریم که بگوییم فوتبال ایران نه تنها از نظر فنی چیزی به خود اضافه نکرده بلکه از لحاظ فرهنگی نیز دچار مشکلات جدی است. اتفاقات رخ داده روی سکوها تنها مختص به دیدار پرسپولیس و سپاهان یا تراکتور و استقلال نیست و باید فکری برای برون‌رفت از این شرایط پیدا کرد.

بار دیگر تأکید می‌کنیم استفاده از ابزارهای کنترلی مانند دوربین‌های چهره‌زن نیاز ورزشگاه‌ها است و در کنار آن باید با خاطیان برخورد جدی صورت گیرد و به صورت واقعی از ورود آنها به ورزشگاه‌ها جلوگیری کرد. به جای اینکه هواداران واقعی را از تماشای بازی‌ها محروم کنیم، می‌توان با ابرازهای کنترلی؛ بی‌فرهنگ‌ها و برهم زنندگان نظم و انضباط را محروم کرد.

2 تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را کاملاً متوقف کرد
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور