Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@21:55:56 GMT

تعطیلی ۲۳ درصد از واحدهای نوشت افزار فروشی در اراک

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۴۸۶۳

تعطیلی ۲۳ درصد از واحدهای نوشت افزار فروشی در اراک

ایسنا/مرکزی رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک گفت: 23 درصد از واحدهای نوشت افزارفروشی در اراک تعطیل شده اند.

مجید امینی راد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: حدود هفت ماه است که صنوف کتابفروشان و لوازم التحریر تعطیل هستند و هیچگونه فروشی نداشته اند، تنها در نیمه دوم این بازار اندکی به حرکت درآمد، اما اصلا فروش چشمگیری حاصل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فروش روزهای اخیر این صنف کمتر از یک سوم سال گذشته بوده و تمامی این ضررها به سبب شیوع ویروس کرونا بوده چراکه مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و تمامی آموزش ها به صورت مجازی و با استفاده از وسایل قدیمی انجام شد.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک تصریح کرد: بیشتر اجناس لوازم التحریری وارداتی هستند و به سبب نوسانات ارزی افزایش قیمت در این حوزه طبیعی است که تاکنون افزایش سه برابری ایجاد شده، البته در اجناس داخلی نیز به سبب افزایش قیمت مواد اولیه که وارداتی است، افزایش حدود ۳۵ درصدی حاصل شده است.

امینی‌راد بیان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده از ابتدای سال تاکنون، حدود ۲۳ درصد واحدهای این صنف تعطیل شده که با این اوضاع پیش بینی می‌شود در ماه‌های آینده این تعطیلی ها افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه هیچ حمایتی از سوی دولت برای این صنف انجام نشده، گفت: سلب امکان توزیع کتب درسی از این صنف نیز ضرر بسیاری برای این فروشندگان ایجاد کرد. معمولا در این شرایط دولت باید کمک خود را به آسیب دیدگان از کرونا افزایش دهد اما متاسفانه این اقدام برخلاف رفتارهای حمایتی بود.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک در خصوص توزیع دفاتر دولتی گفت: تا این لحظه خبری مبنی بر توزیع دفتر دولتی دریافت نشده است.

امینی راد ادامه داد: این صنف از قدیم صنف ضعیفی بوده و در این شرایط نیز با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و با توجه به افزایش‌ قیمت ها و پایین بودن حقوق کارگران(بیشتر مشتریان این صنف کارگران و کارمندان هستند) این صنف صدمه سنگینی را متحمل شد.

وی خاطرنشان کرد: ادامه این روند و تعطیلی این واحدها دسترسی سخت به لوازم التحریر و این قبیل اقلام را به همراه خواهد داشت به طوری که دیگر همانند گذشته امکان تهیه لوازم التحریر از مغازه های محلی وجود ندارد و برای خرید فقط باید به مرکز شهر مراجعه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كتابفروشي لوازم التحرير اراك کروناویروس استانی اقتصادی لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبزیجات در مدار گرانی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۹.۸۰۰ تا ۶۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۹.۸۰۰ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۵۸ تا ۶۴.۸۰۰، نارنگی ۲۰، کیوی ۷۹.۸۰۰ تا ۸۹، توت فرنگی ۱۷۰ تا ۱۸۸، گریپ‌فروت ۲۴.۸۰۰، نارنگی ۷۹ و پرتقال ۳۰ تا ۴۵ تومان است.

در بازار میوه‌های نوبرانه هر نیم کیلو گرم چاقاله بادام ۱۰۰ و گوجه سبز ۷۵ تا ۹۵ هزار تومان است. همچنین هر کیلو گرم شلیل ۳۴۰ و گلابی وحشی ۲۴۵ تا ۳۶۰ هزار تومان در میوه فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو گرم هندوانه بین ۱۳ تا ۱۴.۸۰۰، طالبی ۳۴.۸۰۰ و ملون ۲۸ تا ۲۹.۸۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو گرم ۶۵ تا ۷۹.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر می‌آید.

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۳۳.۸۰۰، هویج ۱۹.۸۰۰، کاهو ۲۳.۸۰۰ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۲۲.۸۰۰، خیار ۲۶.۸۰۰ تا ۳۳.۸۰۰، باقالی ۲۵.۸۰۰، نخود فرنگی ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۷۵ تا ۱۲۹، لوبیا سبز ۴۴.۸۰۰ و سیر تازه ۱۷۸ هزار تومان تعیین شده است.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو گرم ۲۴.۹۰۰ تا ۲۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۸.۸۰۰ تا ۳۱.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۴.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ در این هفته انواع میوه ۴۲ درصد و سبزیجات ۲۹ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش می‌رسد. همچنین مواد پروتئینی ۶۴ درصد، غلات ۱۲ درصد، مرغ ۸ درصد، تخم مرغ ۱۸ درصد، قند ۱۸ درصد، شکر ۲۴ درصد و حبوبات ۱۶ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6097966 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • احتمال افزایش ابر و رگبار پراکنده در اراک
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز