Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: مجوز تعطیلی ۲ واحد از چهار واحد خط تولید نیروگاه شازند دریافت شده و در صورتی که سوخت گاز این واحد تامین نشود، تعطیلی این ۲ واحد قطعی است.

به گزارش برنا از اراک ، سید علی آقازاده  در صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک، افزود: با توجه به اینکه شرکت گاز نتوانسته سوخت مورد نیاز نیروگاه شازند را تامین کند، این واحد تولیدی استفاده از سوخت مازوت را در دستور کار قرار داده اما براساس مصوبات نشست هوای پاک اراک، این واحد باید روزانه حداکثر ۲ میلیون لیتر مازوت استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی تصریح کرد: امروز از نیروگاه بازدیدی داشتم دود ناشی از سوخت نیروگاه زیاد بود و روز گذشته نیز پالایشگاه شازند در حال تعطیلی بود که به ناچار از مازوت استفاده کرد که این امر به شدت آلایندگی دامن زد اما با تامین گاز مورد نیاز از شب گذشته، مشکل پالایشگاه رفع شد.
وی ادامه داد: اوایل هفته جاری دستور تعطیلی یک واحد از چهار واحد نیروگاه به این واحد ابلاغ شد اما با این وجود امروز هر چهار واحد نیروگاه فعال بود که با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب اراک مجوز تعطیلی ۲ واحد دریافت شد.
استاندار مرکزی در خصوص ساماندهی آرامستان اراک نیز گفت: فضای این مکان به طور کامل اشغال شده است و باید در این خصوص چاره‌ای اندیشید.
آقازاده ادامه داد: اراضی ۳۲ هکتاری مجاور آرامستان متعلق به شهرداری است اما با توجه به نظر نامساعد اهالی و ساکنان محلی۲ هکتار از این اراضی به آرامستان اراک الحاق می‌شود که این اقدام یک سال و نیم نیاز آرامستان را فراهم می‌کند.
وی افزود: در مدت یک سال و نیم و تا پیش از اشغال کامل ۲ هکتار زمین الحاقی به آرامستان، شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر اراک وظیفه دارند نسبت به انتخاب یک قطعه زمین مناسب با در نظر گرفتن تمامی مناسبات ترافیکی و زیست‌محیطی و با هدف چشم‌انداز ۵۰ ساله اقدام و به استانداری معرفی تا نسبت دریافت مجوزهای لازم در اسرع وقت اقدام شود.
استاندار مرکزی در خصوص اراضی ۲۴ هکتاری ویژه اجرای طرح ملی مسکن نیز گفت: شهرداری در این امر مهم عملکرد قابل قبولی داشت و در این فرآیند ۲۰ هزار متر مربع به شهرداری اختصاص می یابد و چهار هزار واحد مسکن نیز در ۲۲ هکتار باقی مانده ساخته می‌شود.
آقازاده اضافه کرد: خرید پنج هزار دستگاه اتوبوس به مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است که شهرداری کلانشهر اراک با همکاری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری از هم اکنون باید برای جذب حداقل ۲۰۰ دستگاه با هدف نوسازی ناوگان اتوبوسرانی اراک اقدام کند.
وی بیان کرد: خرید اتوبوس‌های چینی خارج از بودجه و از محل فروش نفت برنامه‌ریزی شده و بدون شک با تسهیلات ویژه در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گیرد، بنابراین برای جذب این اتوبوس‌ها نیاز به نقدینگی چندانی نیست.
استاندار مرکزی اظهار داشت: کاهش عمر ناوگان تاکسیرانی و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی اراک باید یکی از برنامه‌های شهرداری و شورای اسلامی این کلانشهر باشد و خانواده دولت در استان نیز با تمام ظرفیت از این مهم حمایت می‌کند.
آقازاده در خصوص تعیین تکلیف پل خیبر اراک واقع در میدان شهدا، خیابان امام خمینی(ره) و خیابان محسنی این شهر نیز گفت: این پل با هدف تسهیل در ثبت جهانی بازار اراک به زودی جمع‌آوری می‌شود.
وی ادامه داد: مقدمات و نامه‌نگاری‌های تعریض بزرگراه شمالی اراک و اجرای طرح تقاطع غیر همسطح در روستای مالک‌آباد به بزرگراه اراک - سلفچگان نیز انجام شده و عملیات اجرایی این طرح حداکثر تا ۲ ماه آینده آغاز می‌شود.
استاندار مرکزی همچنین از آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح مقابل پالایشگاه شازند به بزرگراه شمالی اراک خبر داد و گفت: با اجرای این طرح حداکثر تا ۲ سال آینده می‌توان از ورود کامیون‌های سنگین به داخل شهر اراک جلوگیری کرد.
آقازاده اجرای پنج تقاطع غیر همسطح در شهر اراک را نتیجه همکاری و هماهنگی شورای اسلامی، شهرداری و نهادهای دولتی عنوان کرد و افزود: ساماندهی میدان امام خمینی(ره) اراک از ۲۰ سال پیش یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری بود که با درایت شورای اسلامی پنجم و شهرداری اجرایی شد.
وی عملکرد شورای اسلامی پنجم و شهرداری اراک را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تعداد قابل توجهی از طرح‌های نیمه تمام مدیریت شهری این کلانشهر در عمر این شورا انجام شد و در مدت باقی مانده از زمان فعالیت این شورا نیز باید طرح‌های ارزشمندی ایجاد شود.
استاندار مرکزی گفت: در مدت ۶ ماه باقی‌مانده از عمر شورای اسلامی، اعضا باید با اخلاق‌مداری، تحمل سختی‌ها، پذیرش انتقادات سازنده و سعه صدر امور اجرایی را پیش برده و دستاوردهای ارزشمند از خود به یادگار بگذارند.
آقازاده افزود: شهرداری اراک در طول ۱۸ ماه گذشته عملکرد قابل قبولی داشته و انتظار می‌رود این موتور پرشتاب مدیریت شهری تا پایان عمر شورا تداوم داشته باشد.
وی تاکید کرد: دولت و مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی با تمام ظرفیت از شورای اسلامی و شهرداری کلانشهر اراک حمایت می‌کند و هر مدیری که از سوی شورا برای حضور در صحن رسمی دعوت می‌شود، مکلف به اجابت است.
استاندار مرکزی یادآوری کرد: شهر اراک با وجود استقرار صنایع سنگین و آلایندگی با وجود کمی جمعیت یک کلانشهر است و استانداری نیز برای جذب اعتبارات این امتیاز تلاش می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار مرکزی شهرداری اراک آلودگی هوای اراک نیروگاه شازند استاندار مرکزی کلانشهر اراک شهر اراک ۲ واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۶۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی